fbpx
Caya
Caya
Enorm dankbaar
Lees verder
Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik jullie ben. Na een heftige burn-out stond ik bijna een jaar stil. Het programma van Magnezol zorgde ervoor dat ik weer in beweging kwam. Ik was zo onder de indruk dat de producten nu een vast onderdeel van mijn routine zijn geworden.
Alper
Alper
Werkt tegen vermoeidheid
Lees verder
Ik merkte dat ik steeds moeier werd en minder zin had om dingen te doen. Gelukkig kwam ik er op tijd achter dat ik een magnesium tekort had. Na enkele tijd de producten te hebben gebruikt is mijn vermoeidheid een stuk minder geworden.
Belinda Conejo
Belinda Conejo
Heerlijke nachrust!
Lees verder
De olie helpt me erg goed tegen elke vorm van spier en gewrichtspijn. Vooral s'ochtends heb ik er veel baadt bij om mijn benen in te smeren, dit helpt de hele dag door. s'Avonds lekker ontspannen met het voetenbad voor een heerlijke nachtrust, ongekend!
Cindy
Cindy
Migraine
Lees verder
Eerlijk is eerlijk ik was erg skeptisch voor ik het gebruikte, maar wauw wat heb ik me vergist. Zolang ik me kan herinneren heb ik last van migraine. Magnesium is voor mij de oplossing. Na enkele weken de producten te hebben gebruikt is het vrijwel weg. Wanneer ik nu hoofdpijn heb spray ik wat op mijn slapen en in mijn nek en het helpt!
Peter
Peter
Vaarwel spierpijn!
Lees verder
Gebruik hem na het sporten, bevalt prima. Normaal gesproken 2, soms 3 dagen spierpijn. Nu even insprayen en het is verdwenen tegen de tijd dat ik weer wakker word!
Marielle
Marielle
Zeer tevreden
Lees verder
Werkt naar behoren, in het begin even wennen aan het aanbrengen maar inmiddels volledig geïntegreerd in mijn ochtend routine.
Previous
Next

Waarom bij ons kopen?

100% Geld Terug Garantie. Geen Risico

Als onze producten u de komende 30 dagen niet bevallen, dan betalen we u graag uw geld terug. Geen vragen!

Wij beschermen jouw privacy

100% Tevredenheid gegarandeerd

Jouw data is veilig bij ons

×
×

Winkelwagen