MAGNEZOL® Magnesium olie

MAGNEZOL® Magnesium olie is een liquide magnesium-chloride oplossing zonder verdere toevoegingen of additieven.

Magnesium en Chloride zijn beide lichaamseigen stoffen en zijn essentieel voor een optimale vitaliteit. Ook vinden we ze overvloedig terug in de oceanen en de aardkorst. Naast zout is magnesium-chloride het meest voorkomende mineraal in de oceaan en de voornaamste reden dat zwemmen in (schoon) zeewater zo gezond is.

Zolang onze geschiedenis terug gaat worden er helende krachten toegeschreven aan het baden in zee. Helaas is schoon zee water niet altijd binnen hand bereik, en in het algemeen steeds moeilijker te vinden. MAGNEZOL® Magnesium Olie, brengt u de helende kracht van de oceaan, in een handige spray flacon voor thuisgebruik.Magnesium olie van MAGNEZOL® is puur natuur en word daardoor moeiteloos door de huid opgenomen. De vloeistof word door middel van een spray op de huid aangebracht. Na het aanbrengen word de magnesium getransporteerd naar de dieper gelegen lagen van het weefsel en via de bloedsomloop daar gebracht waar het lichaam het nodig heeft.

Omdat MAGNEZOL® Magnesium Olie lokaal word aangebracht kan het enorm doeltreffend worden ingezet. Mede door de korte weg die de magnesium hoeft af te leggen is transdermale toepassing de meest efficiënte manier van magnesium toediening die u zelf kunt uitvoeren.

In tegenstelling tot magnesium die we oraal tot ons nemen, in supplementen of via onze voeding, passeert magnesium olie het maag-darmkanaal niet. Dit zorgt er voor dat er geen magnesium verloren gaat en de geleverde magnesium direct beschikbaar is voor het lichaam.

MAGNEZOL® Oiled Skin art

Specificaties

Ingrediënten:
Eau (de Vitae), MAGNEZOL® Magnesium (MgCl2-6H2O)

Formulering:
MAGNEZOL® Magnesium Olie bestaat voor 31% uit magnesium-chloride (MgCl2-6H2O). Dit is vrijwel de puurst mogelijke concentratie van magnesium olie. Natuurwetten m.b.t. de scheikunde stellen dat de draagstof maar een beperkt aantal gram magnesium per hoeveelheid vloeistof kan bevatten. Voor MAGNEZOl® Magnesium  is de maximale verzadiging 167gr per 100ml vloeistof bij een stabiele temperatuur van 20 graden Celcius. I.v.m. met mogelijke temperatuur schommelingen, en het kristalliseren van de magnesium olie op lage temperatuur, heeft MAGNEZOL® Magnesium Olie een formulering van 150gr per 100ml. Dit komt er op neer dat 1 liter MAGNEZOL® Magnesium olie goed is voor zo'n 107 gram elementair magnesium.

Een 250ml spray-flacon bevat 26,75 gram elementair magnesium. Dit komt er op neer dat elke milliliter vloeistof 107mg elementair magnesium bevat. 5 tot 6 sprays staan gelijk aan 1ml vloeistof en zo bevat elke spray ten minste 17mg puur (elementair) magnesium!


Dosering:
Een enkele spray bevat zo'n 17mg elementaire magnesium, de minimale geadviseerde hoeveelheid magnesium is al snel zo'n 400mg per dag (verschilt per individu). Om onze dagelijkse magnesium behoefte te vervullen hebben we tenminste 24 sprays per dag per persoon nodig.

Eten we een 'magnesium-rijk-dieet' dan krijgen we daar met een beetje geluk 120mg per dag van binnen. Ervaren we daar in tegen spanning, stress, ziekte, sport je regelmatig of heb je een actieve levens style, dan kan je tot wel 4(!) keer de gemiddelde dagelijkse hoeveelheid verbruiken.

Toediening:

Magnesium olie dient voor de beste werking ten alle tijden in opbouwende fases gebruikt te worden. Idealiter bouwen we minimaal op naar 4 x 6 of 2 x 12 sprays per dag. Dit staat gelijk aan de dagelijkse onderhoudsbehoefte magnesium voorziening. Na enige tijd went het lichaam aan de transdermale magnesium toediening en zijn we in staat er meer van op te nemen. Om een magnesium te kort te herstellen kan het aantal sprays per dag gemakkelijk verdubbelt worden. Bij het herstellen van een magnesium te kort is het advies ten alle tijden om MAGNEZOL® Magnesium Olie te combineren met MAGNEZOL® Magnesium Badkristallen.


Geen idee hoe het met jou magnesium huishouding gesteld is?

Doe nu de:
MAGNEZOL® Magesium Balans Test
(Tijdsduur: < 1 minuut)

Voor meer informatie en een uitgebreide toelichting met betrekking tot het gebruik:

Klik hier om door te gaan naar 'Gebruiksadvies'

Magnesium Recovery Pakket by MAGNEZOL®

Bekijk de aanbieding: 'het Magnesium Recovery Programma van MAGNEZOL®.

Tijdelijk tegen een gereduceerde prijs!