RETOURNERINGSVOORWAARDEN

MAGNEZOL® onder licentie van Authentic Minerals stelt dat u 30 dagen de tijd heeft om uw bestelling te retourneren. De gestelde termijn gaat in op de dag dat u de producten ontvangt. Naast de gestelde tijdslimiet moet uw retour aan een aantal voorwaarden voldoen die hieronder staan beschreven.

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling is het product:

  • gesealed in de orginele verpakking
  • ongeopend
  • vrij van beschadigingen
  • en/of gebruikers sporen.

Als u er zeker van bent dat uw retourverzoek aan alle voorwaarden voldoet kunt u de retourneringsprocedure in werking stellen door te klikken op de daarvoor bestemde link onderaan deze pagina. Via het retournerings-portaal kunt u een label aanmaken die u vervolgens op uw pakket plakt. Gelieve uw bestelling in de originele verpakking, alsmede met het originele/voldoende beschermingsmateriaal naar ons terug sturen.

U blijft ten alle verantwoordelijk voor het pakket totdat u deze heeft overhandigd en daarvoor een bewijs heeft ontvangen. Ook voor alle kosten die gemaakt zijn/worden met betrekking tot het zenden/terugzending van uw bestelling bent u als consument verantwoordelijk. MAGNEZOL® onder licentie van Authentic Minerals behoud zich het recht voor om de gemaakte kosten op het uiteindelijke retourneringsbedrag terug te vorderen.

BELANGRIJK!
 

MAGNEZOL® Magnesium olie is bij wet een cosmetisch product en is onderhevig aan de algehele standaard m.b.t. de geldende hygiene wetgeving. Wanneer u de seal van het product opent verbreekt u ons hygiene-kwaliteits waarborg en zijn wij de controle over de omstandigheden omtrent onze producten kwijt. Wij kunnen daarmate dan ook niet gegarandeerd zijn van een juiste omgang m.b.t. ons product en derhalve een terugzending c.q. herroepingsverzoek niet meer accepteren. 

Mocht u na het openen en/of gebruiken van ons product niet tevreden zijn of een andere opmerking of klacht willen delen, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Neem direct contact op met onze klantenservice en wij zullen er alles aan doen, danwel dat wat binnen onze macht ligt inzetten om tot een passende oplossing te komen.

PROCEDURE & TERUGBETALING

De afhandeling van uw terugzending kan alleen worden gegarandeerd wanneer u ons op de hoogte brengt alvorens het verzenden. Dit doet u doormiddel van het klikken op de daarvoor bestemde link, u vind deze onder aan de pagina. De afhandeling van uw terugzending gebeurd altijd zo spoedig mogelijk doch binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket. Terugbetaling geschied tevens altijd zo spoedig mogelijk doch hanteren wij een uiterlijk termijn van 14 dagen na het afhandelen van uw terugzending om het volledige bedrag middels het orginele betalingssysteem terug te betalen.


KLIK HIER OM HET RETOURNERINGSPROCES IN WERKING TE STELLEN
 
(Door te klikken op bovenstaande link verklaar ik de retourneringsvoorwaarden te hebben doorgenomen
en te hebben geconcludeerd dat mijn terugzending aan een elke van deze voorwaarden voldoet.)